De praktijk

Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Zuid

U bent van harte welkom in onze nieuwe tandartsenpraktijk in Rotterdam Zuid bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog. De grote vraag naar medische voorzieningen in de deelgemeente Feijenoord en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Zuid in november 2013 haar deuren in de Afrikaanderwijk heeft geopend.

Deelgemeente Feijenoord staat bekend om haar multiculturele karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een deelgemeente met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het  team van Tandartspraktijk Zuid is zich bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands en Engels spreken, maar ook Turks, Perzisch, Indonesisch en Arabisch.

Tandartsenpraktijk Zuid is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde, implantologie, mondhygiëne, paradontologie en endodontologie. Proactief adviseren van mensen over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van deelgemeente Feijenoord.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen. 

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.

balk2

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Cancel