Tandartsenpraktijk De Prinsemarij Dordrecht
Tandartsenpraktijk De Prinsemarij Independer

Ons Team

De Prinsemarij

tandartsenpraktijk-den-haag

Ons Team,

tandartsenpraktijk-den-haag

K.D. Gotandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.
tandartsenpraktijk-den-haag

Melek Delenoperationeel manager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren operationeel manager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Krista Tompraktijkcoördinator

Krista heeft een achtergrond in de studie psychologie en is al geruime tijd werkzaam in de tandheelkunde. Zij heeft als zodanig veel kennis opgedaan in verschillende disciplines. Binnen onze praktijk is zij tevens verantwoordelijk als praktijkcoördinator.
tandartsenpraktijk-den-haag

Lodewijk van Zwoltandarts implantoloog

Tandarts van Zwol heeft zijn studie tandheelkunde in 1995 in Nijmegen afgerond. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts en in 2004 is hij geregistreerd als tandarts-implantoloog. Hij verzorgt tevens internationaal velerlei cursussen met betrekking tot de implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Alon Akermantandarts in orthodontie

Tandarts in orthodontie Akerman heeft zijn studie tandarts in orthodontie afgerond. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen.
tandartsenpraktijk-den-haag

Marcos Casarinitandarts

Tandarts Casarini heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring als tandarts. Zijn specialisaties zijn onder anderen endodontologie, implantologie en kroon- en brugwerk. Binnen onze praktijk is hij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Carolina Prata Saraivatandarts

Tandarts Prata Saraiva heeft in 2018 haar studie tandheelkunde in Lissabon, Portugal afgerond. In de afgelopen jaren heeft ze een grote interesse ontwikkeld in esthetische tandheelkunde, chirurgie en prothetiek.
tandartsenpraktijk-den-haag

Mustafa Altiparmaktandarts

Tandarts Altiparmak heeft zijn studie tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Hij is al enkele jaren werkzaam binnen de tandheelkunde. Hij is werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Bojana Perkovictandarts

Tandarts Perkovic heeft haar opleiding tandheelkunde in Rijeka, Kroatië afgerond en is ruim 35 jaar werkzaam als tandarts. Haar specialisatie is onder anderen op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).
tandartsenpraktijk-den-haag

Tomasz Zdziarskitandarts

Tandarts Zdziarski heeft zijn opleiding tandheelkunde in Łódź in Polen afgerond. Hij beschikt over ruim 10 ervaring ervaring als tandarts en is al meerdere jaren woonachtig en werkzaam als tandarts in Nederland.
tandartsenpraktijk-den-haag

Muhammed Topalmondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Burcu Ergünbalie- en tandartsassistente

Burcu heeft na haar afstuderen in internationale groothandel management gekozen voor de opleiding tandartsassistente. In onze praktijk is zij werkzaam als balie- en tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Sherry       (paro)preventieassistente

Sherry heeft haar (beroeps)opleidingen in de tandheelkunde op het gebied van mondhygiëne afgerond. Ze heeft veel relevante werkervaring opgedaan in de tandheelkunde. In onze praktijk is zij werkzaam als (paro)preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Sandia Malahapreventieassistente

Sandia heeft de opleiding tot tandartsassistente en preventieassistente afgerond. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in de tandheelkunde. Zij is binnen onze praktijk werkzaam als preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Hilal Atasorthodontie- en preventieassistente

Hilal heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond in Rotterdam. Aansluitend is zij opgeleid als orthodontie- en preventieassistente. In die hoedanigheid vervolgt zij haar werkzaamheden in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Beverlyn Limpiadatandartsassistente

Beverlyn is momenteel bezig met de afronding van haar opleiding tot tandartsassistente. Zij is al tijdens de studie begonnen met werken in de tandheelkunde. Zij is binnen onze praktijk werkzaam als tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Mohammed Nasantandartsassistent

Mohammed is momenteel bezig met de afronding van zijn opleiding tot tandartsassistent. Hij is al tijdens de studie begonnen met werken in de tandheelkunde. Hij is binnen onze praktijk werkzaam als tandarts- en implantologieassistent.
tandartsenpraktijk-den-haag

Mahmudah Sadattandartsassistente

Mahmudah heeft verschillende beroepsopleidingen in de tandheelkunde gevolgd. Ze heeft een bijzondere interesse in kindertandheelkunde. In onze praktijk is ze werkzaam als tandartsassistente.