Ons team

kdgo

K.D. Go, tandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie Tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.

delen

Melek Delen, praktijkmanager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren praktijkmanager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest binnen de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.

krista

Krista Tom, praktijkcoördinator

Krista heeft een achtergrond in de studie psychologie en is al geruime tijd werkzaam in de tandheelkunde. Zij heeft als zodanig veel kennis opgedaan in verschillende disciplines. Binnen onze praktijk is zij tevens verantwoordelijk als praktijkcoördinator.

zwol

Lodewijk van Zwol, tandarts implantoloog

Tandarts van Zwol heeft zijn studie Tandheelkunde in 1995 in Nijmegen afgerond. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts en in 2004 is hij geregistreerd als tandarts-implantoloog. Hij verzorgt tevens internationaal velerlei cursussen met betrekking tot de implantologie.

akerman

Alon Akerman, orthodontist

Orthodontist Akerman heeft zijn studie orthodontie afgerond en staat sinds 2011 ingeschreven in het specialistenregister. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO).

Wang

Charlie Wang, tandarts

Tandarts Wang heeft zijn studie tandheelkunde in 2014 afgerond en is sindsdien actief als praktiserend tandarts. Naast de algemene tandheelkunde is hij gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en in parodontologie.

carolina

Carolina Prata Saraiva, tandarts

Tandarts Prata Saraiva heeft in 2018 haar studie tandheelkunde in Lissabon, Portugal afgerond. In de afgelopen jaren heeft ze een grote interesse ontwikkeld in esthetische tandheelkunde, chirurgie en prothetiek.

akerman

Mustafa Altiparmak, tandarts

Tandarts Altiparmak heeft zijn studie tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Hij is al enkele jaren werkzaam binnen de tandheelkunde. Hij is werkzaam als algemeen practicus.

Bojana

Bojana Perkovic, tandarts

Tandarts Perkovic heeft haar opleiding Tandheelkunde in Rijeka, Kroatië afgerond en is ruim 35 jaar werkzaam als tandarts. Haar specialisatie is onder anderen op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Zdziarski

Tomasz Zdziarski, tandarts

Tandarts Zdziarski heeft zijn opleiding Tandheelkunde in Łódź in Polen afgerond. Hij beschikt over ruim 7 ervaring ervaring als tandarts en is al meerdere jaren woonachtig en werkzaam als tandarts in Nederland.

Topal

Muhammed Topal, mondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.

Topal

Tülin Türkmen, mondhygiëniste

Tülin rondt momenteel haar opleiding mondzorgkunde in Amsterdam af. In de afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan in de tandheelkunde en interesse ontwikkeld voor parodontologie. In onze praktijk is zij werkzaam als mondhygiëniste.

sherry

Sherry Mashayekh, (paro)preventieassistente

Sherry heeft haar (beroeps)opleidingen in de tandheelkunde op het gebied van mondhygiëne afgerond. Ze heeft veel relevante werkervaring opgedaan in de tandheelkunde. In onze praktijk is zij werkzaam als (paro)preventieassistente.

Ates

Sandia Malaha, preventieassistente

Sandia heeft de opleiding tot tandartsassistente en preventieassistente afgerond. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in de tandheelkunde. Zij is binnen onze praktijk werkzaam als preventieassistente.

Ates

Hilal Atas, orthodontie- en preventieassistente

Hilal heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond in Rotterdam. Aansluitend is zij opgeleid als orthodontie- en preventieassistente. In die hoedanigheid vervolgt zij haar werkzaamheden in onze praktijk.

beverlyn

Beverlyn Limpiada, tandartsassistente

Beverlyn is momenteel bezig met de afronding van haar opleiding tot tandartsassistente. Zij is al tijdens de studie begonnen met werken in de tandheelkunde. Zij is binnen onze praktijk werkzaam als tandartsassistente.

nasan

Mohammed Nasan, tandartsassistent

Mohammed is momenteel bezig met de afronding van zijn opleiding tot tandartsassistent. Hij is al tijdens de studie begonnen met werken in de tandheelkunde. Hij is binnen onze praktijk werkzaam als tandarts- en implantologieassistent.

mahmudah

Mahmudah Sadat, tandartsassistente

Mahmudah heeft verschillende beroepsopleidingen in de tandheelkunde gevolgd. Ze heeft een bijzondere interesse in kindertandheelkunde. In onze praktijk is ze werkzaam als tandartsassistente.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren