Tandartsenpraktijk De Prinsemarij Dordrecht
Tandartsenpraktijk De Prinsemarij Independer

Onze Praktijk

De Prinsemarij

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk De Prinsemarij

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk gevestigd in Gezondheidscentrum De Prinsemarij bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog, Melek Delen, praktijkmanager en Krista Tom, praktijkcoördinator. De grote vraag naar medische voorzieningen in Dordrecht en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk De Prinsemarij in juni 2018 haar deuren in het Gezondheidscentrum heeft geopend.

Krispijn staat bekend om haar multiculturele karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een wijk met bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van tandartsenpraktijk De Prinsemarij is zich bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk De Prinsemarij is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van Dordrecht.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen.

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.

Tandartsenpraktijk De Prinsemarij Dordrecht